Η φιλοσοφία μας
Η φιλοσοφία μας

Χρησιμοποιώντας μόνο υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, βιολογικά και εποχιακά συστατικά, θέλαμε να αναδείξουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ελληνικής κουζίνας και των τοπικών προϊόντων.

Χρώματα, αρώματα και γεύσεις αλληλοσυμπληρώνονται κατά τη διάρκεια όλων των εποχών. Ελαιόλαδο, ροζέ κρασί από τα Μεσόγεια, παραδοσιακό τσίπουρο, φρέσκο μαλακό τυρί από κατσικίσιο γάλα, αγκινάρες από τα παρτέρια μας, άγρια σπαράγγια από τους γύρω λόφους, βότανα και λαχανικά όλο το χρόνο, εποχικά φρούτα, άγρια χόρτα και αυγά από τις κότες μας είναι μερικά μόνο από τα δώρα της φύσης που γεμίζουν το τραπέζι μας.

Σύμφωνα με αυτή τη φιλοσοφία, γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας της Φάρμας του The Margi. Mια ιδέα που δε χρησιμεύει μόνο για την καλύψη των αναγκών του ξενοδοχείου για πρώτες ύλες, αλλά πρεσβεύει μια πρότυπη φάρμα, που αναδεικνύει τα τοπικά και εποχικά προϊόντα.

The Margi Hotel

50+ χρόνια φιλοξενίας

Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε το πρωινό του ξενοδοχείου The Μargi. Φρέσκα αυγά από τη Φάρμα μας και όλα τα εποχικά προϊόντα θα προκαλέσουν τις αισθήσεις σας με το χρώμα, τις μυρωδιές και τις γεύσεις τους.

Από τη φάρμα στο πιάτο σας

Οι επισκέπτες της Φάρμας μας μπορούν να απολαύσουν ένα περίπατο με ξεναγό στο βιολογικό κήπο όπου, ανάλογα με την εποχή, έχουν τη δυνατότητα να μαζέψουν λαχανικά και, στη συνέχεια, να τα γευτούν σε παραδοσιακά ελληνικά πιάτα με την υπογραφή του chef μας.